Празници и събития – Мечо Пух

 
 
„Книжен поход“ в ДГ „Славейче“
Стъпка по стъпка, заедно с екипа на ДГ“Славейче“ работим за насърчаване на интереса ранното детско четене.
И така мили приятели, днес гостувахме на малчуганите от Група „Мечо Пух“ и г-жа Ирина Иванова- прекрасни, слънчеви и любознателни! 🥰📚🥰
Макар и провеждането на онлай събития да има своите недостатъци ,се стремим да ангажираме вниманието на децата с различен подход и методи- днес те разпознаха героите , опитаха се да разкажат и да изиграят приказката.
Каква още…
Подреждаха пъзели с картинки и оцветяваха илюстрации по приказката „Дядо и ряпа“ от Ран Босилек!❤
 
 
Днес 24. 11. 2021г. по ОН / ФК се проведе ситуация на тема: „Ходене, търкаляне, лазене“ – контролна дейност на г-жа Л. Петрова – директор ДГ “ Славейче“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За четвърта поредна година детската градина спечели Проект на ПУДООС на тема: “ Обичам природата – и аз участвам“.

Радостни емоции, детски смях и щастливи детски игри на децата от група „Мечо Пух“ на уредите монтирани по спечелен Проект на тема: “ Играя безопасно – на чисто и красиво място“.

Кои хора наричаме народни будители? Отговор на този въпрос децата от подготвителна група,,Мечо Пух“ получиха чрез  интересна презентация, по време на която научиха любопитни факти за живота и делото на народните будители- просветители съхранили през вековете духовните ценности на нацията и нейния морал. Децата се поздравиха с песничка и стихчета послучай празника.

 

Есенни игри в група „Мечо Пух“

 

На 21 септември 2020 г. с децата от ПГ „Мечо Пух“ се присъединихме към кампанията „Дни на безопасността на пътя“, като си изработихме светофар и пешеходна пътека за да си припомним правилата за безопасно движение!

 

 

Откриване на учебната година в група „Мечо Пух“ – основна сграда.

Мили деца ,нека новата година е изпълнена с много детски смях и игри, знания и нови умения!

Честит първи учебен ден!